Die Comenius-Schule wird mit bunten Mülleimern aufgehellt

 In BinBin

Die Studenten Comenius Lyceum in Amsterdam werfen ihren Müll in diese Mülleimer

Das Comenius Lyceum an der Jacob Geelstraat in Amsterdam West ist noch schöner geworden. Seit Montag, dem 6. Januar, schmücken große farbige Mülleimer das Auditorium der Schulgemeinschaft. Als die Schüler von ihren Weihnachtsferien zurückkehrten, fanden sie in ihrem Schulgebäude Mülleimer.

De school voor vwo-, havo- en vmbo-onderwijs in Amsterdam Nieuw-West had budget voor nieuwe prullenbakken en wilde geen standaard prullenbakken. Ze kwamen uit bij Barrelkings.
Wij kunnen elke vorm van artwork printen op 200 L vaten. Custom made dus.  De afvalbakken zijn gemaakt van 200L oliedrums.

Er zijn verschillende prints gemaakt: veel felle en opvallende kleuren met verschillende thema’s. Veel bloemen, groente en fruit en natuurlijk de grachtengordel van Amsterdam. Ook het beroemde Campbell soepblik van Andy Warhol ontbreekt niet. De leraar kunstgeschiedenis zal zeer in zijn nopjes zijn met deze functionele vorm van pop-art binnen de school.

De prullenbakken zijn uitgerust met vlamwerende deksels die de vuilniszak mooi wegewerken. Brandweer en verzekering blij maar het ziet er ook gewoon mooier uit. Onder de prullenbakken zitten wieltjes waardoor de bakken makkelijk verplaatsbaar zijn.

 

letzte Beiträge

Leave a Comment