Comenius school brightens up with colorful waste bins

 In BinBin

Students Comenius Lyceum in Amsterdam throw their waste in these trash cans

The Comenius Lyceum on the Jacob Geelstraat in Amsterdam West has become even more beautiful. Since Monday 6 January, large full-color trash cans have adorned the auditorium of the school community. When the students returned from their Christmas holidays, they found trash cans in their school building.

De school voor vwo-, havo- en vmbo-onderwijs in Amsterdam Nieuw-West had budget voor nieuwe prullenbakken en wilde geen standaard prullenbakken. Ze kwamen uit bij Barrelkings.
Wij kunnen elke vorm van artwork printen op 200 L vaten. Custom made dus.  De afvalbakken zijn gemaakt van 200L oliedrums.

Er zijn verschillende prints gemaakt: veel felle en opvallende kleuren met verschillende thema’s. Veel bloemen, groente en fruit en natuurlijk de grachtengordel van Amsterdam. Ook het beroemde Campbell soepblik van Andy Warhol ontbreekt niet. De leraar kunstgeschiedenis zal zeer in zijn nopjes zijn met deze functionele vorm van pop-art binnen de school.

De prullenbakken zijn uitgerust met vlamwerende deksels die de vuilniszak mooi wegewerken. Brandweer en verzekering blij maar het ziet er ook gewoon mooier uit. Onder de prullenbakken zitten wieltjes waardoor de bakken makkelijk verplaatsbaar zijn.

 

Recent posts

Leave a Comment