Markethall chalkboard

Stevige en stabiele staander van staal. Gepoedercoat in zwart met Markthal-logo. Speciaal gemaakt om een lange kartonnen banner in te zetten. Live te bewonderen in de schitterende Rotterdamse Markthal.
Voor meer info: bel of mail ons.

displaymh
stalen-handvat-2

Steel handle

Handvat gemaakt voor de op de deksel van de prullenbakken-binbins van Barrelkings. Geschikt voor alle stalen deksels. Ook te gebruiken voor andere toepassingen.
Voor meer info: bel of mail ons.

Flame resistant lid

We hebben mallen om vlamwerende deksel te produceren voor 200 l en 120 l vaten. De naam zegt het al: de deksels doven het vuur dat kan ontstaan in de prullenbak. Maar daarnaast sluiten ze ook op natuurlijk wijze de vuilniszak vast in het vat.

Voor meer info: bel of mail ons.

200-l-flame-retardant-lid
houders-png
teppanyaki-plaat

Teppanyaki plates plus holders

De Teppanyakiplaat is ontwikkeld als add on bij de BarrelQ. Heerlijk om vlees, vis of groenten op Oosterse wijze op te grillen. Hij past precies op de mand van de BarrelQ Big. Het is een massief ijzeren plaat van 6 mm dik met logo erin.
Voor meer info: bel of mail ons.

Perforated steel basket

Deze mand is ontwikkeld voor de BarrelQ. Van deze stoere barbecue gemaakt van een olievat hebben we tienduizenden exemplaren verkocht. Wereldwijd. Door de perforaties in het staal krijgen de briketten of het hout in het vat genoeg lucht om lekker te gloeien of te branden.
Voor meer info: bel of mail ons.

mand
plat-gat-binbin-2

Binbin for flat waste

Voor NY Pizza hebben we speciale deksels gemaakt. Op deze 200 L BinBin prullenbak is een brievenbus achtige gleuf gemaakt. Ideaal om een lege pizzadoos doorheen te schuiven. Uiteraard kunnen we ook andere vormen maken.

Voor meer info: bel of mail ons.

Barrel postbus

Deze postbus is gemaakt van een 120 L olievat. Hier past wel wat meer in dan brieven. Bijvoorbeeld pakketten. Niet gek om in deze tijd een grote postbus bij je huis te hebben. In combinatie met een Ring doorbell een mooie manier om nooit meer een pakketje te missen. U geeft de code van het slot aan de bezorger en hij stopt het pakketje in de bus. Waterdicht want het wordt gefilmd. De bezorger hoeft niet meer aan te bellen bij de buren.

Voor meer info: bel of mail ons.

postbus-3
roestige-boedha

Roestige boedha

Fraaie stalen Boeddha beeld om in je tuin te zetten of om te hangen. We noemen hem Rusty Boeddha omdat het de bedoeling is dat hij gaat roesten. Dit is een Boeddha maar we kunnen ook andere vormen maken.

Voor meer info: bel of mail ons.

Bloementrede

Stalen trap of podium om bloemen op te zetten in supermarkten of in bloemenwinkels. Live te bewonderen bij vestigingen van Albert Heijn in Nederland. Ook te gebruiken in eigen tuin om planten en bloemen op te zetten. Eventueel ook te gebruiken als mini-tribune.
STOERE EN GEBRUIKERSVRIENDELIJKE DISPENSERS
Stalen dispensers voor bij ingang van uw bedrijf of winkel. Helaas een musthave geworden in het Coronajaar 2020. Maar als het dat toch moet zet dan een stoere en gebruikersvriendelijke neer.
Goed schoon te maken en makkelijk bij te vullen.

Voor meer info: bel of mail ons.

Bloementeelt
bloementrede
zeepdispensers

Stoere en gebruikersvriendelijke dispensers

Stalen dispensers voor bij ingang van uw bedrijf of winkel. Helaas een musthave geworden in het Coronajaar 2020. Maar als het dat toch moet zet dan een stoere en gebruikersvriendelijke neer. Goed schoon te maken en makkelijk bij te vullen.

Voor meer info: bel of mail ons.

CorTenstaal planter

Te zien in diverse gemeenten in Nederland. Stoere, stevige plantenbak voor in de buitenruimte. Niet alleen erg mooi maar ook totaal idiotproof.
Voor meer info: bel of mail ons.

cortenstaal-plantenbak
vuurkorf-3-uitsnede

PYROMYDE

Onze eigen vuurkorf. Hij heeft zo vanwege de pyramide vorm. Door de constructie komt er lucht van onderen waardoor de vuurkorf doet wat hij moet doen: zorgen voor een goede fik.

Voor meer info: bel of mail ons.