Afvalscheiding

Afvalscheiding is gemeengoed geworden. Niemand gooit meer al zijn vuil in één prullenbak. Je hebt een bak nodig voor vuil, plastic, glas en papier. De BinBins van Barrelkings zijn geschikt voor elk afvalstroom.

Check bijvoorbeeld onze scheidbak: drie 120 BinBins in verschillende kleuren. Met stalen verbindingsstuk. Maar kan ook los natuurlijk of met wieltjes.

3-barrels-klein
the-binbin-60l-gat-in-deksel

Huishoudens

De 60 L BinBin is bijzonder geschikt voor huishoudens. Niet alleen de standaard grijze vuilniszak past er goed in maar ook de groene zak voor plastic afval. Je hebt wel de juiste zak maar heb je ook de juiste bak?

Plantenbakken

De Barrelkings plantenbak. We hebben een 200 L vat doormidden gezaagd om een mooie plantenbak te maken. Beetje aarde er in, plant er bij en groeien maar. Verkrijgbaar in de maten 60 L, 100 L en 200 L

plantenbakken-png
display-png

Displays

We zeiden al eerder dat vaten multifunctioneel zijn. Check dit dan: een vat als point-of-salemateriaal bij een bouwmarkt. We maakten ze eerder voor Stanley. Maar bekijk ook het grote UNOX blik. (zit geen erwtensoep in hoor. Maar als het moet kunnen er 200 l snert in opwarmen???? )

 

Statafel en zitjes

Wilt u zitten? Ik kan staan. Kan allebei met de combinatie van statafel en zitjes. Check deze tafel en zitjes bij SAM-city in Hoorn. Even bijkomen na het trampolinespringen.

statafel-houten-blad-sikkens-png

 

 

Statafel met houten blad

We hebben statafel met houten blad(desgewenst met logo er in gelaserd) maar een vat met opdruk is ook een mooie statafel.

Andere wensen?

Andere kleur

barrel-in-andere-kleur

Het kan allemaal. Laat het ons weten!

Grote hoeveelheden

barrel-tower

Klik hier om direct te shoppen

Sticker erop

barrel-m-sticker

Custom made

icebarrel

Afvalscheiding

afvalscheiding-zwarte-barrel