Zitjes

Het Barrelkings zitje is de 60 L met een zacht kussen erop. Stoer, praktisch en comfortabel tegelijk.

zitje
icebarrel

Icebuckets

Wat is koeler dan koel? Een Barrelkings-icebucket. Met mand voor ijsblokjes. Leg je blikjes erin en je hebt een koelkast.

Plantenbakken

De Barrelkings plantenbak. We hebben een 200 L vat doormidden gezaagd om een mooie plantenbak te maken. Beetje aarde er in, plant er bij en groeien maar.

plantbarrel
roadsigns

Routing en roadblocks

Handig voor op de parkeerplaats: een vat als bewijzering. Vertel mensen hoe ze moeten rijden(of hoe ze niet moeten rijden) met een vat.
En je kan combineren: een icebucket is ook een display. Met je plantenbak kun je ook een roadblock maken. En ga zo maar door.

Sleeves

Barrelkings levert voor alle ronde vormen sleeves. Voor elk vat hebben wij een gepast antwoord. Heel handig voor tijdelijke campagnes. Om een nieuwe product te introduceren. Of een Oranje versie voor Koningsdag. Of een kerstversie voor de kerstmarkt. Een vat kan meerdere jasjes aan.

De sleeve is ook leverbaar voor de kliko: de Klikohoes.
Andere producten. Bij Barrelkings denken we graag mee. De meeste van onze producten zijn gebaseerd op vaten maar we maken ook andere producten. Zoals bijvoorbeeld deze voet(Markthal) of deze speciale pizzaprullenmand.

sleeve

Neem contact op

Je kunt ook gewoon contact opnemen met ons. Vinden we leuk.
Bel of mail. We maken graag een offerte op maat. Handig als je grote aantallen wil, want dat doen we ook. Of als je wilt weten of we ook vaten in pimpelpaars leveren. (antwoord: ja, dat doen we als jij de RAL-kleur weet )
Zie ook de veelgestelde vragen en klantenservice voor specifieke vragen over uw bestelling, ons beleid, retour, levering en dergelijke.
Telefoon: +31 (0)76-7002725 Mail: info@barrelkings.com
BarrelQ B.V.
Wethouder van Haperenstraat 40
4813 AM Breda, The Netherlands