Kerst: maak van de nood de deugd met de BarrelQ.

 In Uncategorized

Mensen laten we eerlijk zijn: we zitten deze Kerst met zijn allen thuis. Met dank aan Corona. Covid 19 houdt het nog niet voor gezien en van overheidswege wordt ons op het hart gedrukt om thuis te blijven. Zelfs het familiebezoek staat onder druk. We mogen niet met teveel mensen bij elkaar in één huis. Vergeet wintersport, vergeet Dubai, vergeet de Canarische eilanden.

We hebben maar een optie: het beste ervan maken. (zoals elke Kerst? )

     

Wat daarbij kan helpen: een BarrelQ in de tuin of op het balkon. Fijn als winterbarbecue maar ook fijn en lekker als vuurkorf. Dus gun jezelf dit jaar voor Kerst een mooie BarrelQ.Maak er thuis het best van. Je eigen kerstpakket. Het is toch heerlijk om in december met het hele gezin rond om de BarrelQ te staan.  Op deze site staan verschillende mogelijkheden.

 

Kerstpakket.

En tegen werkgevers willen we zeggen: gun je personeel een BarrelQ als kerstpakket. We kunnen snel leveren en we kunnen een bedrijfslogo op de BarrelQ plakken.

 

Dan staat uw personeel -samen met het gezin- rondom de BarrelQ deze kerst. Eerst lekker grillen en daarna de fik er in om de BarrelQ als vuurkorf te gebruiken. Marschmellows erbij. Gluhwein. Dat klinkt toch als een mooie kerst?!

Maak van de thuiswerkers BarrelQ-ers! Het is een cadeau dat vele jaren meegaat en waar uw personeel vele jaren plezier van zal hebben. Toch beter dan kersen op sap?

Bel of mail ons voor de mogelijkheden! 

Recent posts

Leave a Comment