Verhoog u omzet met de juiste display prullenbak

 In Uncategorized

Reclame op een prullenbak verhoogt het omzet van producten
Op de foto’s op deze pagina ziet u prullenbakken/displays van Ben & Jerry’s, Unox en Chocomel. Mooie afvalbakken die doen wat ze moeten doen: vuil verzamelen.  Ze zijn functioneel. Maar daarnaast zijn het ook displays. Het zijn reclamezuilen die zorgen voor een hogere omzet bij de bedrijven waar ze staan. Een hogere omzet van het product dat op de prullenbak staat welteverstaan.

Bewezen in het praktijk
We hebben tests gedaan bij supermarkten in Zaandam, Urk, Purmerend en Haarlem. In alle gevallen bleek dat het helpt als je een display-prullenbak in de buurt van het schap zet waar het product staat. Er is een groep mensen die je op een idee brengt. Oh ja, ik ben er nu toch, laat ik meteen chocomel meenemen. Of erwtensoep, of ijs. We bereiken mensen op het moment dat zij aankopen aan het doen zijn. Een beter moment bestaat niet!

Het mes snijdt met een reclameprullenbak aan twee kanten.
Een prullenbak met reclame erop is functioneel. Een prullenbak is noodzakelijk. Maar door er een ‘’reclamezuil’’ van te maken maak je van de nood de deugd. Het verhoogt de omzet van het merk/product dat op de afvalbak staat. Hierdoor wordt het voor merken interessant om de prullenbakken gratis te leveren aan haar verkooppunten. Die merken verdienen het terug door de verhoogde omzet.

Wat zijn de voordelen voor de supermarkten, snackbars etc.
De supermarkt, snackbar, tankstation, sportkantine krijgt dus eigenlijk een gratis prullenbak van het ‘’merk’’. Het zijn niet standaard prullenbakken, maar prullenbakken met een eigen design. Ze zijn mooi, vallen op en verhogen de omzet. Dat is belangrijk voor de adverteerder maar het is dus ook een mooie aanvulling op het interieur van de supermarkt.

Zoals gezegd: We hebben experimenten uitgevoerd met verschillende merken op de prullenbakken.  Ze verhogen de omzet van de bewuste producten!
We vertellen u graag meer over de cijfers van die experimenten. Neem daarvoor contact met ons op.

PS: we zorgen bij de ‘’reclame’’ bins voor passende doorzichtige afvalzakken. Dat wordt in de praktijk vaak vergeten: een goede zak. Soms zie je zakken die halverwege over de rand komen. Dat ziet er niet uit. En we willen nu juist dat het er wel goed uit ziet.

 

Recent posts

Leave a Comment