onze bedrijfsoplossingen

Gebruik barrels als marketing-tool

Oplossingen op maat

Bij BarrelKings begrijpen we dat elk project uniek is en vereist soms een speciale touch die niet direct uit een catalogus gekozen kan worden. Daarom nodigen we u uit om een kijkje te nemen op onze website waar onze standaard producten te vinden zijn; deze zijn het resultaat van zorgvuldige ontwerp- en productieprocessen die gericht zijn op kwaliteit en duurzaamheid. Maar de mogelijkheden gaan verder dan wat er in onze online etalage staat. Wij zijn meesters in het personaliseren en aanpassen van producten op basis van uw specifieke behoeften en ideeën.

Heeft u een bijzonder concept in gedachten dat een vat gebruikt op een manier die u nog niet op onze site heeft gezien? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om een subtiele aanpassing aan een van onze bestaande ontwerpen of om een geheel nieuw product geïnspireerd door uw visie, wij staan klaar om uw idee tot leven te brengen. U kunt ons eenvoudig bereiken door een mail te sturen of door ons te bellen. Ons team is enthousiast om elk idee te verkennen en te werken aan een gepersonaliseerd product dat aan uw wensen voldoet.

Om u een indruk te geven van de maatwerkoplossingen die we kunnen bieden, hebben we op onze website een selectie foto’s geplaatst van enkele unieke projecten die we met trots hebben voltooid. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Burgers Zoo full colour prullenbakken ontworpen, compleet met een glasrozet opening aan de zijkant, die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan hun omgeving. Door rubberen blokjes onder het vat te monteren, creëren we een zwevend effect dat de aandacht trekt en een gespreksonderwerp wordt. Dit is slechts een voorbeeld van hoe wij standaard objecten kunnen transformeren tot opvallende stukken die zowel praktisch als visueel indrukwekkend zijn.

Van Padel tot Pringles: Innovatieve Herbestemming van Olievaten

Voor Peakz Padel hebben we de 120 L BinBin gespoten in hun eigen RAL-kleur en voorzien van een glasrozet. Voor een Belgische klant hebben we 8 vaten gepoedercoat en omgebouwd tot prullenbak. Deze vaten staan altijd buiten aan de Belgische kust en krijgen dus het nodig te verduren qua wind en weer.

Voor Boskalis hebben we een 200 L gespoten en daarna voorzien van sticker. In de deksel van het vat zit een gat waarin een houten balk is gestoken. Onder in vat zit een ijzeren houder waar de balk in rust. Voor Pringles hebben we een Point-of-Sale-olievat gemaakt. Deze staat op vliegvelden door heel Europa. Het is niet alleen functioneel. Het is ook marketing.

Bij het AZ stadion in Alkmaar staan full colour AZ-statafels. Deze zijn hufterproof. De deksel met tafelblad is vast gemonteerd aan het vat. Verder is de tafel met 8 houders aan het blad vastgemaakt en zit er 100 kilo zand in het vat. Dit is om te zorgen dat het vat niet wegwaait en het ook een anti-diefstal maatregel.

Voor een Duitse klant hebben we een speciale olievat statafel gemaakt. Het is niet alleen een statafel maar ook een prullenbak. In het houtenblad hebben we een logo gelaserd. Verder zijn in het blad ook gaten gemaakt om patatzakken in te steken.

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche