GEPERSONALISEERDE BARRELS

Bij Barrelkings toveren we saaie olievaten graag om in unieke, gepersonaliseerde eindproducten. BBQ’s, prullenbakken, statafels, plantenbakken… You name it, we create it. Onze producten staan niet voor niets in menig woning, tuin, school- of kantoorgebouw.

Personaliseren kan al vanaf €39,95 per vat (inclusief BTW).

Er zijn meerdere manieren om jouw product te personaliseren.

Logo, tekst of kleur

We plakken graag en met liefde jouw logo (of tekst) op onze producten. Een logo is op ieder formaat olievat te plaatsen en past op elk van onze producten (60L, 120L of 200L). Het logo wordt in het midden van het vat geplaatst, zodat deze goed zichtbaar is. Daarnaast kun je ervoor kiezen om teksten op de barrel te plaatsen.

De standaardkleur van onze vaten is zwart, maar we kunnen onze vaten in elke gewenste kleur spuiten. Van blauw tot oranje, van roze tot paars. Ook speciale effecten, zoals een matte tint, zijn mogelijk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om wielen onder je barrel te plaatsen. 

FULL COLOUR PERSONALISATIE​

De full colour wrap is onze meest complete optie en mogelijk vanaf één stuk. Hier kan je helemaal los gaan. Het hele oppervlak van een 200 L vat kan je geheel naar eigen inzicht invullen. 1 meter 170 rondom, 90 cm in de hoogte. Leef je uit!

Dit is interessant voor grote en kleine merken maar ook voor kunstenaars, fotografen of voor mensen die op zoek zijn naar een mooi cadeau (denk aan een fotocollage) 

Hoe werkt full colour personaliseren?

Heb je een product op het oog dat je door ons wilt laten personaliseren of heb je gewoon een vraag?

  1. Vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0) 75 – 207 3027
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en eventueel een vrijblijvende offerte te maken
  3. Bij akkoord lever je ons per e-mail de benodigde bestanden aan
  4. Wij gaan aan de slag en leveren het product/de producten binnen 2 weken
Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type