Geschenken en pakketten

Collega's blij maken met een gevulde barrel

Kerstpakketten & Geschenken

Stelt u zich voor: een origineel kerstpakket vol heerlijke verrassingen en zorgvuldig geselecteerde geschenken, gepresenteerd in een stijlvol vat. Maar het blijft niet bij een eenmalige verrassing. Na de feestdagen krijgt dit vat een nieuw leven als een trendy barbecue, een elegante plantenbak, of een uniek zitje voor uw tuin of terras. Elk vat is een statement van duurzaamheid en design, en kan, als u dat wenst, worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo. Zo blijft uw merk ook na de feestdagen in de schijnwerpers staan. Onze multifunctionele kerstpakketten zijn een traktatie voor de ontvanger en een slimme zet voor uw merk. Het is een geschenk, een duurzaam meubelstuk, en een marketingtool, allemaal in één. Met BarrelKings kiest u voor een innovatief cadeau dat blijft geven, lang nadat de kerstversiering is opgeborgen. Kies voor een kerstpakket dat uitpakt tot meer - kies voor een BarrelKings vat met visie.

Barrel als cadeau

Het concept van geven is bij BarrelKings niet beperkt tot de kerstperiode. Wij creëren het hele jaar door gepersonaliseerde geschenkpakketten die zowel verrassend als duurzaam zijn. Stel u voor: een elegante 200-liter statafel gevuld met een keur aan fijne worsten, knapperige chips, en een selectie van de beste dranken en bieren. Een perfect bedankje voor uw relaties, waarmee u niet alleen waardering toont maar ook iets praktisch en blijvends aanbiedt. De statafel wordt verfraaid met uw bedrijfslogo prominent op het vat, terwijl het tafelblad het logo van de ontvanger kan dragen. Zo wordt het geschenk een permanent en nuttig visitekaartje van uw waardering.

Daarnaast zijn onze producten uitstekend inzetbaar voor promotieacties. Stel u voor dat uw klanten bij elke aankoop van 50 euro een zegel verdienen. Met een volle spaarkaart maken zij kans op een unieke BarrelKings olievat BBQ, natuurlijk voorzien van uw bedrijfsnaam. Dit is niet alleen een spannende winactie, maar ook een geweldige manier om klantentrouw te versterken en uw merk zichtbaarheid te geven. Bij BarrelKings gaan we voor geschenken die meer zijn dan een gebaar - het zijn functionele kunstwerken die uw merk en boodschap op een unieke manier uitdragen.

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche