BinBin 60L blikjes vlamwerend deksel

Oorspronkelijke prijs was: €124.95.Huidige prijs is: €119.95.
99.13 ex. BTW

BinBin 60L blikjes vlamwerend deksel

Oorspronkelijke prijs was: €124.95.Huidige prijs is: €119.95.
99.13 ex. BTW

De stoere 60 liter olievat statiegeld blikjes inzamelbak olievat met vlamwerend deksel Gemakkelijk statiegeld sparen!

Andere formaten:

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

BinBin Blikjes 60 Liter olievat afvalscheiding prullenbak| grote afvalbak | inzamelbak blikjes | statiegeld blikken | Horeca afvalbak. Met vlamwerend deksel.

De BinBin Blikjs inzamelaar is een stoere industriële afvalscheidingsprullenbak die zich zelf terug verdiend. Hoe dan? JEen volle zak bevat ongeveer 50 blikjes, dat is dus 7,50 euro. Met 16 zakken heb je deze prullenbak dus terugverdient. En dan kan je gaan sparen:) Geld sparen en het milieu sparen. Het kan met deze mooie BinBin blikjes inzamel prullenbak/ afvalscheidingsstation. Met de vlamwerend deksel is de inzamelbak ook veilig!

Ideaal voor in bedrijfskantines, voetbalkantines, recreatieplekken, tankstations, festivals, sportscholen op kantoor en thuis. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Je kunt de blikken inwisselen bij een supermarkt. Ook tankstations langs de snelweg nemen de lege blikjes in toenemende mate in. In sommige gevallen kan je ze meegeven aan je boodschappenleverancier.

De BinBin prullenbak met blikjes logo heeft een capaciteit van 60 L. Voorzien van stevige handvaten en twee stickers. Aan de voorzijde is de tekst blikjes te vinden en aan de achterzijde een logo van een blikje.

Merken

BinBin

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Houtskool, Industrieel, Pet-Flessen, Recycle, Statiegeld, Vlamdovend

Grootte

60 liter

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type