Mand en grill voor Big Ingesnoerd

124.95
103.26 ex. BTW

Mand en grill voor Big Ingesnoerd

124.95
103.26 ex. BTW

Mand en grill Big ingesnoerd
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

Stel je hebt een vat en wil daar een barbeceu van maken? Bestel dan hier je mand en je grill. Let wel op dat je de goede maat besteld. Er zijn namelijk twee soorten 200 liter vaten: ingesnoerd en niet ingesnoerd. Het verschil zit in de bovenkant van het vat. Bij ingesnoerde vaten (ook wel ingenekt) loopt het bovenste deel van het vat iets naar binnen. Bij een niet ingesnoerd vat loopt het gewoon recht af. Zie ook de foto’s. Bestel dus de juiste! En wellicht ten overvloede maar je hebt dus een dekselvat nodig. Ook wel open head. Bij een dekselvat is de bovenkant open en daar kan je dus de mand plus grill inhangen.

Stel je hebt een vat en wil daar een barbeceu van maken? Bestel dan hier je mand en je grill.

Let wel op dat je de goede maat besteld!

Er zijn namelijk twee soorten 200 liter vaten: ingesnoerd en niet ingesnoerd. Het verschil zit in de bovenkant van het vat. Bij ingesnoerde vaten (ook wel ingenekt) loopt het bovenste deel van het vat iets naar binnen. Bij een niet ingesnoerd vat loopt het gewoon recht af. Zie ook de foto’s.Bestel dus de juiste!

En wellicht ten overvloede maar je hebt dus een dekselvat nodig. Ook wel open head. Bij een dekselvat is de bovenkant open en daar kan je dus de mand plus grill inhangen.

Prijzen zijn inclusief verzending en BTW.

Voor bedrijven buiten Nederland: wil je de BTW verleggen? Mail of bel ons dan voor je bestelling. Dan sturen we een factuur zonder BTW(21%) We hebben dan wel je BTW-nummer nodig.

Lengte

48 cm

Breedte

48 cm

Hoogte

82 cm

Grootte

120 liter

Merken

BinBin

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Industrieel, Recycle, Vlamdovend

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type