BinBin 120L met gat in deksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin 120L met gat in deksel

124.95
103.26 ex. BTW

De BinBin Hole is een stoere, industriële metalen olievat prullenbak met een inhoud van 120 Liter . Voorzien van een gat deksel met een opening van 20 cm. Met vuilniszak op maat.

Andere formaten:

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De BinBin Hole 120 Liter prullenbak met gat deksel
Een stoere, grote prullenbak met een industriële uitstraling. Het is een afvalbak met een praktisch formaat. Groot en slank! De BinBin afvalbak wordt geleverd met gat deksel en een dekselklem. Met de dekselklem kan je de vuilniszak bevestigen aan de BinBin afvalbak.

Het werkt heel simpel
Je doet de zak in de afvalbak. Daarna leg je deksel erop en bevestig je de deksel en de zak met de dekselklem. Overigens is het ook te gebruiken zonder de deksel/dekselklem. Het gat van 20 cm in de deksel zorgt ervoor dat mensen geen al te groot afval in de prullenbak gooien. Bekijk onderaan op de pagina de instructie video

Overal inzetbaar!
De BinBin industriële metalen prullenbak is bijzonder geschikt voor gebruik op feesten, events, festivals, sport kantines, in uw zaak of op uw school. Ook kan de deze prullenbak gebruikt worden om uw eigen afvalscheidingsstation in te richten. Met behulp van het aanbrengen van stickers/logo’s die de afvalstromen aanduiden.

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Industrieel, Recycle, Statiegeld

Merken

BinBin

Grootte

120 liter

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type