BinBin 120L met Vriflex

139.95
115.66 ex. BTW

BinBin 120L met Vriflex

139.95
115.66 ex. BTW

BinBin Vlamwerend 120 Liter industrieel olievat bak- prullenbak- afvalscheiding afvalbak papier- zwart. Met vuilniszak op maat.

Andere formaten:

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De stoere BinBin Vriflex inzamelaar

De BinBin Vriflex is een stoere en praktische zwarte metalen prullenbak 120 liter met een industriële uitstraling. Het Vriflex-systeem zorgt dat u in één bak twee afvalstromen kwijt kunt.  Het is een band die om het vat heen gaat waardoor twee compartimenten in het vat ontstaan.

Nu met een scheiding in het midden zodat er afval gescheiden kan worden. Deze olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw ”afval” gemakkelijk in te deponeren. Door zijn praktische formaat en uitstraling is deze olievat afvalbak overal inzetbaar. Gebruik het in huis, op kantoor of in uw winkel. De BinBin bak kan gemakkelijk ingezet worden als afvalscheidingsstation in combinatie met de plastic en vuil variant.

De prullenbak wordt geleverd met dekselklem. Met de dekselklem kan je gemakkelijk de vuilniszak en deksel tegelijk bevestigen. Ook kan de bak zonder afvalzak gebruikt worden. Aan de zijkant van het vat zitten twee stoere stalen handvaten. Zodat u de prullenbak makkelijk kunt optillen en de inhoud in de container kan kiepen.

Lengte

48 cm

Breedte

48 cm

Hoogte

82 cm

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Industrieel, Recycle

Merken

BinBin

Grootte

120 liter

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type