BinBin 60L papier met handvat deksel

104.95
86.74 ex. BTW

BinBin 60L papier met handvat deksel

104.95
86.74 ex. BTW

BinBin 60 Liter industrieel olievat papierbak- prullenbak- afvalscheiding afvalbak papier- zwart. Met vuilniszak op maat.

Andere formaten:

Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De stoere BinBin Papier inzamelaar
De BinBin papier is een stoere en praktische zwarte metalen prullenbak 60 liter met een industriële uitstraling. Deze olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw papieren ”afval” gemakkelijk in te deponeren. Door zijn praktische formaat en uitstraling is deze olievat afvalbak overal inzetbaar. Gebruik het in huis, op kantoor of in uw winkel. De BinBin papierenbak kan gemakkelijk ingezet worden als afvalscheidingsstation in combinatie met de plastic en vuil variant.

Duidelijke aanduiding
De BinBin papier is voorzien van de aanduiding PAPIER op de voorzijde. Zodat het duidelijk is en geen misverstand kan ontstaan voor welke afvalstroom deze prullenbak geschikt is.

De papieren prullenbak wordt geleverd met een deksel voorzien van een handvat en een dekselklem. Met de dekselklem kan je gemakkelijk de vuilniszak en deksel tegelijk bevestigen. Ook kan de papierpak zonder afvalzak gebruikt worden. Aan de zijkant van het vat zitten twee stoere stalen handvaten. Zodat u de prullenbak makkelijk kunt optillen en de inhoud in de container kan kiepen.

Grootte

60 liter

Merken

BinBin

Types

Buiten, Horeca, Industrieel, Recycle

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type