BinBin 60L plastic flessen met gat in deksel

104.95
86.74 ex. BTW

BinBin 60L plastic flessen met gat in deksel

104.95
86.74 ex. BTW

De stoere 60 liter olievat statiegeld plastic flessen inzamelbak olievat met gat deksel. Gemakkelijk statiegeld sparen!

  • Onze andere standaard maten

  • RAL Kleur

    *RAL kleur

  • Wielen

Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

BinBin plastic flessen 60 Liter olievat afvalscheiding prullenbak|afvalbak | inzamelbak plastic flessen| statiegeld PET flessen| Horeca afvalbak. Met gat deksel.

De BinBin plastic flessem inzamelaar is een stoere industriële afvalscheidingsprullenbak die zich zelf terug verdiend. Een volle zak bevat ongeveer 50 plastic flessen, dat is dus 7,50 euro. Met 16 zakken heb je deze prullenbak dus terugverdient. En dan kan je gaan sparen:) Geld sparen en het milieu sparen. Het kan met deze mooie BinBin plastic flesssen inzamel prullenbak/ afvalscheidingsstation.

Ideaal voor in bedrijfskantines, voetbalkantines, recreatieplekken, tankstations, festivals, sportscholen op kantoor en thuis. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Je kunt de plastic flessen inwisselen bij een supermarkt. Ook tankstations langs de snelweg nemen de lege plastic flessen in toenemende mate in. In sommige gevallen kan je ze meegeven aan je boodschappenleverancier.

De BinBin prullenbak met plastic flessen logo heeft een capaciteit van 60 L. Voorzien van stevige handvaten en twee stickers. Aan de voorzijde voorzien van een plastic flessen logo.

Branche

Horeca, Relatiegeschenken, Scholen, Sportclubs

Grootte

60 liter

Merken

BinBin

Types

Buiten, Horeca, Industrieel, Olievat, Pet-Flessen, Recycle, Statiegeld

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche