Campbell’s soup statafel- bartafel- hangtafel met houtenblad.

349.00
288.43 ex. BTW

Campbell’s soup statafel- bartafel- hangtafel met houtenblad.

349.00
288.43 ex. BTW

Barrelkings statafel- bartafel- hangtafel met houten blad- Andy Warhol Campbell’s Soup tomato soup- industrieel retro- 200 l olievat- vuurton 80×105 cm

 

  • Wielen

  • Tafelblad Logo Laser

    Sticker

    We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden

    • (max. bestandsgrootte 8 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

Industrieel design statafel, bartafel 80 cm Campbell’s soup desing by Andy Warhol
Deze stoere industriele levensechte tomatensoep blik statafel- bartafel is gemaakt van een nieuw 200 L olievat. Het vat is bestickerd (gewrapt). Daarboven op zit een 2 componenten gelakt houten blad. De tafelblad is goed beschermd tegen water. De diameter van het blad is 80 cm. Het blad en het vat worden met elkaar verbonden door stalen beugels en bevestigingsmateriaal. Easy to install!

De hoogte van de statafel is 105 centimeter. Het vat dat we gebruiken is een dekselvat. Dat betekend dat het deksel er dus af kan. Zo kan je bijvoorbeeld de statafel olievat verstevigen met bijvoorbeeld zandzakken. Handig als je hem buiten zet en het hard waait. Of sla je spullen erin in op. 200 liter aan opslag is veel! De statafel is geschikt voor elke tuin, voor in het cafe, voor op het terras of voor in de winkel.

De kunstgeschiedenis van Andy Warhol
Andy Warhol was een Amerikaans kunstenaar. Warhol werkte ook als muziekproducent en acteur. Hij is een van de grote mannen van de popart. Popart is een kunststroming die in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw opkwam in de Verenigde Staten en in Engeland. Wij vinden dat popart zich uitstekend leent om op een oliedrum te zetten. Toch? De Barrel is volledig van staal en dus 100% recyclebaar. De Barrel is gemaakt van een olievat.

Kenmerken en Afmetingen
Het vat is gewrapt. De binnenzijde is gecoat en roest niet! Het vat wordt geleverd met een deksel en dekselklem. Het houten blad is geproduceerd uit vuren hout. Hout werkt, de mate waarin dat gebeurt, is afhankelijk van waar het wordt geplaatst. Als gevolg van wisselingen in de luchtvochtigheid en/of temperatuur krimpt hout of zet het uit.

Breedte vat: 57 cm. Tafelblad: 80 cm. dikte: 2,5 cm
Hoogte: 87 cm
Gewicht: 15 KG

Verzending
We versturen de statafel in twee afzonderlijke pakketten. De eerste stevige doos met de oliedrum. In het tweede pakket zit het houten blad met de beugels. Er zitten ook bouten en moeren bij om ze met elkaar te verbinden. Het is supersimpel maar voor de zekerheid voegen we ook een handleiding bij.

Artikelnummer

7434816732702

SKU

2702

EAN

7434816732702

Afmetingen (L x B x H)

57x57x105

Diameter Ø

57cm

Volume

200 L

Gewicht

20kg

Materiaal

metaal

Grootte

200 liter

Types

Buiten, Horeca, Industrieel

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type