Barrelkings levert aan kleine lokale merken maar ook aan mondiale A-spelers. Bekijk de foto’s hier op de site en je weet over wie we het hebben. Ook bedrijven houden van vaten. Een oliedrum is een prachtig marketinginstrument.

Veel biermerken zetten hun naam op onze barbecues. Dat betekent dat een groep mensen gezellig rondom een barbecue staat waar hun merknaam op staat. Welke merk wil dat niet?

Een full colour vat is bijzonder geschikt als POS(point-of-sale) Verfmerken gebruiken het als statafel. Sikkens Service Centra beschikken over een full colour statafel. Een mooi voorbeeld van een functionele reclame-uiting.

 

akzo-nobel-sikkens-pos

Of als brandactivatie: levensgrote blikken erwtensoep bij de UNOX-nieuwjaarsduik.

erwtensoepblik

En wat te denken van onze full colour prullenbakken. Prullenbakken zijn toch nodig dus maak van de nood de deugd. Gebruik de prullenbak als impuls voor de verkoop.

Wij hebben een test gedaan met een Ben and Jerry’s  prullenbak in supermarkten. Gebleken is dat de verkoop van Ben and Jerry’s ijs significant hoger is met de prullenbak dan zonder de prullenbak.

 

Dus laat ook een vat voor je merk werken. Als barbecue, statafel, prullenbak of ice-bucket. Of misschien weet je zelf wel een toepassing? Barrelkings kan alles met olievaten!

Neem contact met ons op.

 

Mail ons op info@barrelkings.com of bel ons op +31 (0) 75 -207 3027