Wat is het verschil tussen barrel Q en

We krijgen vraag de vraag: wat is het verschil tussen de BarrelQ en de Drumgrill barbecue. Een logische vraag want het zijn allebei zwarte vaten waar een barbecue van gemaakt is.

Zo op het eerste gezicht lijkt er weinig verschil maar die zijn er wel degelijk. Sowieso hoe het merk op het vat wordt getoond.  De BarrelQ heeft een mooi RVS plaatje van 10 bij 10 cm.  De Drumgrill heeft een witte screen (sticker).

De BarrelQ heeft een beter vat: de onderkant is verzinkt en de binnenkant van het vat is gecoat. Die heeft dus een extra beschermlaag. Verder is de mand die hoort bij de BarrelQ een stuk steviger: het is geperforeerd staal met een dikte van 2mm. De mand van de Drumgrill is 1 mm dik. Verder kan de BarrelQ BBQ uitgebreid worden met verschillende accessoires. Er is een BarrelQ hoes beschikbaar en hij is uit te breiden met de Teppanyaki gril plaat. De BarrelQ heeft dus betere specificaties en meer mogelijkheden dan de Drumgrill en is daardoor ook duurder.

De Drumgrill is een ook een prima bbq maar ook een basic barbecue.  Prima om mee te grillen, als vuurkorf te gebruiken en een goede tijd te hebben.

share

Gerelateerd

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche