BINBIN DUO120L Blikjes – flessen met handvat deksel

139.95
115.66 ex. BTW

BINBIN DUO120L Blikjes – flessen met handvat deksel

139.95
115.66 ex. BTW

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

BinBin Duo zwart 120 Liter olievat afvalscheiding prullenbak met handvat deksel| grote afvalbak| blikjes- flessen inzameling| inzamelbak blikken | Flessen | statiegeld blikken-flessen | Horeca afvalbak | Kantine afvalbak met gatdeksel

De BinBin Blikjs en flessen inzamelaar in één is een stoere industriële afvalscheidingsprullenbak die zich zelf terug verdiend. Hoe dan? Je krijgt 15 cent statiegeld per blikje of flesje. Een volle zak bevat ongeveer 100 blikjes of flesjes. Dat is dus 15 euro. Met 8 zakken heb je deze prullenbak dus terugverdient. En dan kan je gaan sparen:) Geld sparen en het milieu sparen. Het kan met deze mooie duo inzamel prullenbak/ afvalscheidingsstation.

Ideaal voor in bedrijfskantines, voetbalkantines, recreatieplekken, tankstations, festivals, sportscholen. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Je kunt de blikken inwisselen bij een supermarkt. Ook tankstations langs de snelweg nemen de lege blikjes in toenemende mate in. In sommige gevallen kan je ze meegeven aan je boodschappenleverancier.

De BinBin prullenbak met blikjes/flessen logo heeft een capaciteit van 120 L.

Een stoere, grote prullenbak met een industriële uitstraling. Het is een ”olievat” afvalbak met een praktisch formaat. De BinBin wordt geleverd met een deksel voorzien van een handvat. De BinBin 120 Liter prullenbak is geschikt voor alle afvalstromen. Deze prullenbak past in huishoudens maar door het formaat is hij vooral geschikt voor bedrijven. Daar is iets meer afval en dan is een groter volume beter. Bijvoorbeeld bij winkels, cafe’s, restaurants, strandtenten, snackbars, benzinestations.

Het werkt heel simpel
Je doet de zak in de afvalbak. Daarna leg je deksel erop en bevestig je de deksel en de zak met de dekselklem. Overigens is het ook te gebruiken zonder de deksel/dekselklem. Deze prullenbak kan ook zonder de deksel gebruikt worden.

Overal inzetbaar!
De BinBin industriële metalen prullenbak is bijzonder geschikt voor gebruik op feesten, events, festivals, sport kantines, in uw zaak of op uw school. Ook kan de deze prullenbak gebruikt worden om uw eigen afvalscheidingsstation in te richten.

Merken

BinBin

Grootte

120 liter

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Industrieel, Recycle, Statiegeld

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type