BinBin 60L Müll met handvat deksel

104.95
86.74 ex. BTW

BinBin 60L Müll met handvat deksel

104.95
86.74 ex. BTW

De BinBin Handle Müll is een stoere en praktische prullenbak met een industriële uitstraling. Dit olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw vuil/restafval gemakkelijk te kunnen scheiden. Voor binnen en buiten gebruik. Met vuilniszak op maat.

Andere formaten:

Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De stoere BinBin Müll inzamelaar
De BinBin Handle Müll is een stoere en praktische prullenbak met een industriële uitstraling. Dit olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw vuil/restafval gemakkelijk te kunnen scheiden. Door zijn praktische formaat en uitstraling is de BinBin Müll overal inzetbaar. Gebruik het thuis, in uw tuin, op kantoor of in uw winkel. Voor binnen en buiten dus.

De BinBin is voorzien van de aanduiding Müll op de voorzijde. Zodat geen misverstand kan ontstaan over voor welke afvalstroom deze afvalemmer is. Müll namelijk. Met de Binbin afvalbak kan je gemakkelijk je eigen afvalscheidingsstation opbouwen. Zo kan je gemakkelijk de plastic variant ernaast zetten bijvoorbeeld. De BinBin is modulair en uniek als afvalscheidingsstation.

De prullenbak wordt geleverd met een deksel voorzien van een handvat en een dekselklem. Met de dekselklem kan je gemakkelijk de vuilniszak bevestigen. De deksel leg je erop en je bent klaar. Hierdoor hou je nare afvalgeurtjes in de prullenbak. Ook heeft deze BinBin twee stalen handvaten aan de zijkanten om het gemakkelijk op te kunnen tillen.

Specificaties:

  • Lengte: 40 CM Breedte: 40 CM Hoogte: 58 CM Diameter: 40 CM Gewicht: 6KG
  • Volume: 60 Liter (geschikt voor standaard 60L afvalzakken)
  • Gecoate binnenzijde (Hij roest niet)
  • Voorzien van stalen handvaten
  • Uit te breiden als modulair afvalscheidingsstation.
  • Dit product is 100% recyclebaar. U maakt een duurzame keuze.
Types

Buiten, Horeca, Industrieel, Recycle

Grootte

60 liter

Merken

BinBin

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type