BinBin 120L met handvatdeksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin 120L met handvatdeksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin Industriële metalen prullenbak 120 Liter olievat met handvat deksel. Industrieel en stoer voor binnen en buiten gebruik.

 • Onze andere standaard maten

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De BinBin Handle 120 Liter prullenbak met handvat deksel
Een stoere, grote prullenbak met een industriële uitstraling. Het is een ”olievat” afvalbak met een praktisch formaat. De BinBin wordt geleverd met een deksel voorzien van een handvat. De BinBin 120 Liter prullenbak is geschikt voor alle afvalstromen. Deze prullenbak past in huishoudens maar door het formaat is hij vooral geschikt voor bedrijven. Daar is iets meer afval en dan is een groter volume beter. Bijvoorbeeld bij winkels, cafe’s, restaurants, strandtenten, snackbars, benzinestations.

Het werkt heel simpel
Je doet de zak in de afvalbak. Daarna leg je deksel erop en bevestig je de deksel en de zak met de dekselklem. Overigens is het ook te gebruiken zonder de deksel/dekselklem. Deze prullenbak kan ook zonder de deksel gebruikt worden.

Overal inzetbaar!
De BinBin industriële metalen prullenbak is bijzonder geschikt voor gebruik op feesten, events, festivals, sport kantines, in uw zaak of op uw school. Ook kan de deze prullenbak gebruikt worden om uw eigen afvalscheidingsstation in te richten.

Branche

Horeca, Scholen, Sportclubs

Grootte

120 liter

Merken

BinBin

Types

Buiten, Horeca, Industrieel, Olievat

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche