BinBin 120L Müll met gat in deksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin 120L Müll met gat in deksel

124.95
103.26 ex. BTW

De BinBin Hole Müll is een stoere en praktische 120 Liter metalen prullenbak met een industriële uitstraling. Deze olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw afval gemakkelijk te weg te gooien. Met vuilniszak op maat.

  • Onze andere standaard maten

  • RAL Kleur

    *RAL kleur

  • Wielen

Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De stoere BinBin Müll inzamelaar
De BinBin Hole Müll is een stoere en praktische prullenbak met een industriële uitstraling. Dit olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw vuil/restafval gemakkelijk te kunnen scheiden. Door zijn praktische formaat en uitstraling is de BinBin Müll overal inzetbaar. Gebruik het thuis, in uw tuin, op kantoor of in uw winkel. Voor binnen en buiten dus. Ook is de BinBin zeer geschikt om een afvalscheidingsstation te creëren.

Aanduiding 
De BinBin is voorzien van de aanduiding Müll op de voorzijde. Zodat geen misverstand kan ontstaan over voor welke afvalstroom deze afvalemmer is. Vuil namelijk. Met de Binbin afvalbak kan je gemakkelijk je eigen afvalscheidingsstation opbouwen. Zo kan je gemakkelijk de plastic variant ernaast zetten bijvoorbeeld. De BinBin is modulair en uniek als afvalscheidingsstation.

De prullenbak wordt geleverd met een deksel voorzien van een gat (20cm) en een dekselklem. Met de dekselklem kan je gemakkelijk de vuilniszak en gat deksel bevestigen.

Branche

Horeca, Scholen, Sportclubs

Grootte

120 liter

Merken

BinBin

Types

Buiten, Horeca, Industrieel, Olievat

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche