BinBin 120L Plastic met handvat deksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin 120L Plastic met handvat deksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin Handvat 120 Liter Plastic industrieel olievat papierbak- prullenbak- afvalscheiding afvalbak papier- zwart. Met vuilniszak op maat.
  • Onze andere standaard maten

  • RAL Kleur

    *RAL kleur

  • Wielen

Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De stoere BinBin Handvat Plastic inzamelaar
De BinBin Handvat Plastic is een stoere en praktische zwarte metalen prullenbak 120 liter met een industriële uitstraling. Deze olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw Plastic”afval” gemakkelijk in te deponeren. Door zijn praktische formaat en uitstraling is deze olievat afvalbak overal inzetbaar. Gebruik het in huis, op kantoor of in uw winkel. De BinBin papierenbak kan gemakkelijk ingezet worden als afvalscheidingsstation in combinatie met de plastic en vuil variant.

Duidelijke aanduiding
De BinBin Handvat Plastic is voorzien van de aanduiding Plastic op de voorzijde. Zodat het duidelijk is en geen misverstand kan ontstaan voor welke afvalstroom deze prullenbak geschikt is.

De Plastic prullenbak wordt geleverd met een deksel voorzien van een Handvat en een dekselklem. Met de dekselklem kan je gemakkelijk de vuilniszak en deksel tegelijk bevestigen. Ook kan de Plastic bak zonder afvalzak gebruikt worden. Aan de zijkant van het vat zitten twee stoere stalen handvaten. Zodat u de prullenbak makkelijk kunt optillen en de inhoud in de container kan kiepen.

Lengte

48 cm

Breedte

48 cm

Hoogte

82 cm

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche