BinBin 200L met glasrozet

149.95
123.93 ex. BTW

BinBin 200L met glasrozet

149.95
123.93 ex. BTW

De BinBin Glas rozet 200 Liter is een stoere, grote metalen olievat prullenbak. Deze afvalbak wordt geleverd met een deksel voorzien van een gat van 20 cm. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. 57×87 CM. Met vuilniszak op maat.

Andere formaten:

 • Kleur

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Full Color

  Full color wrap bestand

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

BinBin Hole Industriële prullenbak met glas rozet zwart 200 Liter met gat in deksel. 57×87 CM

The BinBin Hole 200 liter prullenbak met glas rozet
De BinBin hole 200 liter is een stoere, robuuste en grote prullenbak, gemaakt van een olievat. De BinBin wordt standaard geleverd met een deksel voorzien van een gat van 20 cm. (Ook verkrijgbaar met een vlamwerend deksel) Deze prullenbak is voorzien van een stevige dekselklem waarmee u gemakkelijk de vuilniszak en deksel kan bevestigen. Zo voorkomt u dat een zwaar gevuld afvalzak in het vat valt en uw afval er naast valt!

Overal inzetbaar!
De BinBin industriële metalen prullenbak is bijzonder geschikt voor gebruik op feesten, events, festivals, sport kantines, in uw zaak of op uw school. Ook kan de deze prullenbak gebruikt worden om uw eigen afvalscheidingsstation in te richten. Met behulp van het aanbrengen van stickers/logo’s die de afvalstromen aanduiden.

De BinBin 200 l olievat prullenbak kan voorzien worden van een sticker en- of in een RAL-kleur geleverd worden. Of in Full color variant zoals hieronder: Ontwerp je eigen BinBin, wij maken het voor je!

Lengte

57 cm

Breedte

57 cm

Hoogte

87 cm

Merken

BinBin

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Houtskool, Industrieel, Pet-Flessen, Recycle, Statiegeld

Grootte

200 liter