BinBin 60L papier met gat in deksel

104.95
86.74 ex. BTW

BinBin 60L papier met gat in deksel

104.95
86.74 ex. BTW

BinBin Hole 60 Liter industrieel olievat papierbak- prullenbak- afvalscheiding afvalbak papier- zwart. Met vuilniszak op maat.

  • Onze andere standaard maten

  • RAL Kleur

    *RAL kleur

  • Wielen

Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De stoere BinBin Hole Papier inzamelaar
De BinBin Hole papier is een stoere en praktische zwarte metalen prullenbak 60 liter met een industriële uitstraling. Deze olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw papieren ”afval” gemakkelijk in te deponeren. Door zijn praktische formaat en uitstraling is deze olievat afvalbak overal inzetbaar. Gebruik het in huis, op kantoor of in uw winkel. De BinBin papierenbak kan gemakkelijk ingezet worden als afvalscheidingsstation in combinatie met de plastic en vuil variant.

Duidelijke aanduiding
De BinBin Hole papier is voorzien van de aanduiding PAPIER op de voorzijde. Zodat het duidelijk is en geen misverstand kan ontstaan voor welke afvalstroom deze prullenbak geschikt is.

De papieren prullenbak wordt geleverd met een deksel voorzien van een gat (diameter 20 cm) en een dekselklem. Met de dekselklem kan je gemakkelijk de vuilniszak en deksel tegelijk bevestigen. Ook kan de papierpak zonder afvalzak gebruikt worden. Aan de zijkant van het vat zitten twee stoere stalen handvaten. Zodat u de prullenbak makkelijk kunt optillen en de inhoud in de container kan kiepen.

Branche

Horeca, Relatiegeschenken, Scholen, Sportclubs

Grootte

60 liter

Merken

BinBin

Types

Buiten, Horeca, Industrieel, Olievat, Statiegeld

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche