BinBin 120L Plastic Flessen met vlamwerende deksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin 120L Plastic Flessen met vlamwerende deksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin Vlamwerend 120 Liter industrieel olievat Plastic Flessen bak- prullenbak- afvalscheiding afvalbak papier- zwart. Met vuilniszak op maat.

Andere formaten:

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 8 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De stoere BinBin vlamwerend Plastic Flesseninzamelaar
De BinBin vlamwerend Plastic Flessenis een stoere en praktische zwarte metalen prullenbak 120 liter met een industriële uitstraling. Deze olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw Plastic Flessen”afval” gemakkelijk in te deponeren. Door zijn praktische formaat en uitstraling is deze olievat afvalbak overal inzetbaar. Gebruik het in huis, op kantoor of in uw winkel. De BinBin Plastic Flessenbak kan gemakkelijk ingezet worden als afvalscheidingsstation in combinatie met de plastic en vuil variant.

Duidelijke aanduiding
De BinBin Vlamwerend Plastic Flessenis voorzien van de aanduiding Plastic Flessenop de voorzijde. Zodat het duidelijk is en geen misverstand kan ontstaan voor welke afvalstroom deze prullenbak geschikt is.

De Plastic Flessen prullenbak wordt geleverd met een deksel voorzien van een vlamwerende deksel en een dekselklem. Met de dekselklem kan je gemakkelijk de vuilniszak en deksel tegelijk bevestigen. Ook kan de Garbage bak zonder afvalzak gebruikt worden. Aan de zijkant van het vat zitten twee stoere stalen handvaten. Zodat u de prullenbak makkelijk kunt optillen en de inhoud in de container kan kiepen.

Lengte

48 cm

Breedte

48 cm

Hoogte

82 cm

Grootte

120 liter

Merken

BinBin

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Industrieel, Pet-Flessen, Recycle, Statiegeld, Vlamdovend