binbin 200L Plastic Flessen afvalbak met vlamwerende deksel

149.95
123.93 ex. BTW

binbin 200L Plastic Flessen afvalbak met vlamwerende deksel

149.95
123.93 ex. BTW

De BinBin Plastic Flessen Flame 200 Liter is een grote metalen olievat prullenbak-afvalbak. Voorzien van een vlamwerend deksel met een gat van 14 cm. 57×87 CM Voor binnen en buiten gebruik. Met vuilniszak op maat.

Andere formaten:

 • Kleur

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Full Color

  Full color wrap bestand

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De BinBin plastic Flessen Flame 200 Liter prullenbak met vlamdovend deksel
Een grote, stoere en brandveilige afvalbak met een industriële uitstraling. Door het grote formaat is de Binbin flame 200 Liter vooral geschikt voor bedrijven. Daar is meer afval en dan is een groter volume noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij winkels, cafés, restaurants, strandtenten, snackbars, benzinestations of festivals. De prullenbak weegt 10 kilo en is dus goed te verplaatsen. De afvalbak is volledig van staal. De prullenbak is dus 100% recyclebaar. Het is een duurzame afvalbak.

De BinBin prullenbak werkt heel simpel
Je doet de zak in de oliedrum. Daarna leg je het vlamwerende deksel erop en die houdt de vuilniszak op zijn plaats. In de deksel zit een gat van 13 cm. We hebben dat gat bewust klein gehouden. Zodat er geen groot, zwaar afval ingegooid wordt.  Deze mooie en grote, metalen afvalemmer is geschikt voor alle afvalstromen. Het vat is ook bijzonder geschikt om een tekst/sticker op te plakken. Bijvoorbeeld je eigen naam of logo.

Vlamwerend deksel
En dan de deksel. Die is vlamwerend. Of vlamdovend. Beide namen worden gebruikt maar door de trechtervorm van de deksel wordt de rook, in de vlamdovende prullenbak, via de rand teruggeleid in de prullenbak. De rook kan niet ontsnappen, er ontstaat zuurstofgebrek en het vuur gaat uit. De brandweer is dus ook blij als u deze BinBin Black 200 L heeft staan.

De BinBin 200 l olievat prullenbak kan voorzien worden van een sticker en- of in een RAL-kleur geleverd worden. Of in Full color variant zoals hieronder: Ontwerp je eigen BinBin, wij maken het voor je!

Lengte

57 cm

Breedte

57 cm

Hoogte

87 cm

Merken

BinBin

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Industrieel, Pet-Flessen, Recycle, Statiegeld, Vlamdovend

Grootte

200 liter