BinBin Flame 120L VUIL prullenbak met vlamwerend deksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin Flame 120L VUIL prullenbak met vlamwerend deksel

124.95
103.26 ex. BTW

BinBin Vlamwerend 120 Liter industrieel olievat Vuil bak- prullenbak- afvalscheiding afvalbak papier- zwart. Met vuilniszak op maat.

Andere formaten:

 • RAL Kleur

  *RAL kleur

 • Wielen

 • Sticker of logo

  Sticker

  We accepteren alleen *AI en *EPS (vector) bestanden. De sticker/het logo plakken we aan de voorkant in het midden van het vat. 
  U kunt uw sticker ook naar ons mailen via [email protected]  

  • (max. bestandsgrootte 6 MB)
Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

De stoere BinBin Flame 120l vuil inzamelaar
De BinBin Flame 120l vuil afvalbak is een stoere en praktische zwarte metalen prullenbak 120 liter met een industriële uitstraling. Deze olievat afvalbak is speciaal ontworpen om uw Vuil ”afval” gemakkelijk in te deponeren. Door zijn praktische formaat en uitstraling is deze olievat afvalbak overal inzetbaar. Gebruik het in huis, op kantoor of in uw winkel. De BinBin Vuil bak kan gemakkelijk ingezet worden als afvalscheidingsstation in combinatie met de plastic en vuil variant.

Duidelijke aanduiding
De BinBin Flame vuil is voorzien van de aanduiding vuil op de voorzijde. Zodat het duidelijk is en geen misverstand kan ontstaan voor welke afvalstroom deze prullenbak geschikt is.

Overal inzetbaar!
De BinBin industriële metalen prullenbak is bijzonder geschikt voor gebruik op feesten, events, festivals, sport kantines, in uw zaak of op uw school. Ook kan de deze prullenbak gebruikt worden om uw eigen afvalscheidingsstation in te richten.

 

Lengte 48 cm
Breedte 48 cm
Hoogte 82 cm

De prullenbak wordt geleverd met een vlamwerende deksel.  De BinBin vuilnisbak kan gebruikt worden met een grote afvalzak. Deze afvalzak hebben wij ook voor u in onze assortiment.

Lengte

48 cm

Breedte

48 cm

Hoogte

82 cm

Merken

BinBin

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Industrieel, Recycle, Vlamdovend

Grootte

120 liter

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type