BinBin Flame Red 200L plastic flessen inzamel prullenbak

139.95
115.66 ex. BTW

BinBin Flame Red 200L plastic flessen inzamel prullenbak

139.95
115.66 ex. BTW

De BinBin Plastic flessen prullenbak is een stoere industriële plastic inzamelaar die zich zelf terug verdiend. Vul het met petflessen en krijg hiervoor je statiegeld terug. Met vuilniszak op maat.

Aantal:

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!
Bel naar: +31 (0)75-2073027

Waarom barrelkings?

Beschrijving

BinBin Flame red |industriële olievat prullenbak 200 Liter met vlamwerend deksel| PET flessen inzameling| afvalscheiding

De BinBin Plastic flessen inzamelaar is een stoere industriële prullenbak die zich zelf terug verdiend. Hoe dan? Sinds 1 juli krijg je 15 cent statiegeld per PET-fles. Een volle zak bevat ongeveer 100 flesjes Dat is dus 15 euro.  Met 8 zakken heb je deze prullenbak dus terugverdient. En dan kan je gaan sparen:) Geld sparen en het milieu sparen. Het kan met deze mooie prullenbak.

Ideaal voor in bedrijfskantines, voetbalkantines, recreatieplekken, tankstations, festivals, sportscholen. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Je kunt de flessen inwisselen bij een supermarkt. Ook tankstations langs de snelweg nemen de lege flesjes in toenemende mate in. In sommige gevallen kan je ze meegeven aan je boodschappenleverancier.

De rode BinBin prullenbak met PET-fles logo heeft een capaciteit van 200 L. Het olievat valt lekker op met zijn rode kleur. Rood is de kleur van plastic-afval in ‘’Afvalland Nederland’’. De 200 L bak heeft een vlamwerend deksel met een opening van 14 cm. Daarmee voorkomen we dat er te grote flessen in gegooid worden. De BinBin plastic flessen prullenbak wordt dus geleverd met een aluminium vlamdovend deksel voorzien van een ronde inwerpopening.

Vlamwerend of ook wel vlamdovend genoemd. Beide namen worden gebruikt maar door de trechtervorm van de deksel wordt de rook, in de vlamdovende prullenbak, via de rand teruggeleid in de prullenbak. De rook kan niet ontsnappen, er ontstaat zuurstofgebrek en het vuur gaat uit.

De brandweer is dus ook blij als u deze BinBin flame prullenbak hebt staan. Een veilige prullenbak om plastic flessen te verzamelen dus.

Maar het belangrijkst is toch wel dat het milieu gespaard wordt. Omdat plastic niet of nauwelijks vergaat, is het enorm schadelijk voor het milieu. Het duurt maar liefst 500 jaar voordat de bekende petfles, vernoemd naar de kunststof polyethyleentereftalaat, waar veel frisdrank en water in wordt verpakt, is opgelost tot minuscule deeltjes plastics. Zorg dus dat flessen gerecycled wordt!

De BinBin olievat prullenbak zelf is ook 100% recyclebaar.  Hij is namelijk volledig van staal en dus te verwerken tot een nieuw product. Maar zover is het nog lang niet. De stalen oliedrum gaat namelijk heel lang mee! Zeker als hij binnen staat.

Specificaties BinBin flame 200 Liter plastic flessen afvalscheiding prullenbak

  • Lengte:  58 CM Breedte: 58 CM Hoogte: 89 CM Diameter gat deksel: 20 CM Gewicht: 12 KG
  • Volume: 200 Liter
  • Geschikt voor afvalstroom: Plastic flessen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Afvalzak gemakkelijk te vervangen en raakt niet los door de dekselklem
  • Uit te breiden als modulair afvalscheidingsstation
Lengte

57 cm

Breedte

57 cm

Hoogte

87 cm

Merken

BinBin

Branche

Horeca, Scholen, Sportclubs

Types

Blikjes, Buiten, Horeca, Industrieel, Olievat, Pet-Flessen, Recycle, Statiegeld, Vlamdovend

Grootte

200 liter

Close ✕

Prijs

Grootte

Merken

Type

Branche